Fiskolja för djur

Fiskolja för djur har en positiv effekt på positiv effekt på huden, mag-tarmkanalen, njurfunktionen, synen, hjärt-kärlsystemet och rörligheten i lederna. Det finns även en del andra tillskott som hjälper djur som du kan läsa mer om på Husdjursprylar.

Fiskolja innehåller de livsnödvändiga Omega3-fettsyrorna EPA och DHA som är viktiga för cellernas funktion, bidrar till broskets uppbyggnad, nervsystemet, blodet, huden/pälsbildningen och musklernas rörlighet.

Från Omega3-fettsyran EPA lagrar kroppens celler egna aktiva signalämnen som har direkt inverkan på immunförsvaret. Kroppen använder också Omega3 fettsyror för att reglera inflammationer.

Rekommenderad fiskolja för djur

Svenska DjurApotekets Omega3

Svenska DjurApotekets Omega3 med EPA/DHA bidrar till normal hjärtfunktion, hjärnfunktion och blodfetter samt att bibehålla en normal synförmåga. Bidrar även till ledernas normala rörlighet och smidighet. Svenska DjurApotekets Omega3 innehåller 55% Omega-3.

Vanliga användningsområden:

  • Motverkar mjäll, matt päls och torr hud
  • Stimulerar njurfunktion
  • Stimulerar immunförsvaret
  • Minskar klåda
  • Motverka ledproblem och främjar rörlighet


Information

Uppgifterna för produkttesterna har samlats in från Prisjakt, Pricerunner samt ett antal svenska återförsäljare. När flera butiker erbjuder samma produkt, har vi kombinerat kundomdömen för att ge en övergripande bedömning. Vissa av länkarna på denna sida är affiliatelänkar, vilket betyder att vi får en kommission från butiken när de visas här. Detta är en form av reklam som hjälper oss att fortsätta erbjuda gratis innehåll till våra besökare.